Skip to content

Uw kunstobjecten laten restaureren?
U bent aan het juiste adres.

Kunst is kostbaar en brengt vaak emotie en verhaal met zich mee. Een erfstuk, een object meegenomen uit een verre reis of misschien dat stuk waar u lang naar heeft gezocht. Daarom is het belangrijk dat deze met zorg en een juiste werkwijze worden behandeld.

Brengt u uw kunstobject bij mij voor restauratie? Dan zal ik mijn best doen om u te helpen dit object weer in ere te herstellen.

Heeft u twijfels over wat er mogelijk is met uw beeld? Neem dan gerust contact op zodat ik kan kijken wat de opties zijn.

1: Materialen
Ik werk met verschillende materialen waaronder gips, steen, polysteen en keramiek.
2. Wensen en advies
Is de wens om het beeld als nieuw te restaureren of om deze onaangetast te repareren? Ik zal mijn advies geven op basis van je wensen.
3. Offerte aanvragen
Bent u klaar om uw beeld nieuw leven in te blazen? Neem dan contact op met uw vraag en dan stel ik een vrijblijvende offerte op.
Neem contact op
Previous slide
Next slide

Recenties

Dion
Dion
Top ervaring!
Read More
Per ongeluk mijn beeldje omgestoten, zo zonde!! Maar inmiddels staat hij er weer prachtig bij, niets meer van te zien dankzij Robbert! Nogmaals bedankt.
Tamara
Tamara
Weer als nieuw
Read More
Een delicaat beeld laten maken dat al eerder ongelukkig kapot is gegaan. Heel mooi hersteld, als nieuw.
Paul
Paul
Perfect gerepareerd
Read More
Robbert heeft de gebroken onderdelen van mijn beeld perfect gerepareerd, van de breuken is niets meer te zien, alsof er nooit iets is gebeurt. De communicatie verliep prettig en Robbert reageert snel op vragen. Ik kom zeker terug als ik weer een reparatie nodig heb.
Lauren
Lauren
Echt vakwerk
Read More
Robbert is een echte vakman met oog voor details en prima service Ik breng alles wat gebroken is met vertrouwen naar hem toe en krijg het terug als nieuw

Als u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen.