LAATSTE RECENSIES

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 310 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Lara Croft beeldje

3 januari 2020

Al jaren hebben wij een beeldje van Lara Croft die afgebroken was bij de enkels. De oorspronkelijke constructie is ook erg fragiel. Dit was best een uitdaging maar het Robbert gelukt en heeft ook de missende vlecht vervangen door een zelfgemaakte versie. Geweldig resultaat. Zeer blij met hoe het resultaat is

Arjen Veenhuizen

Robbert is de man!

20 december 2019

Beeldje stuk? Een repaint nodig? Robbert bellen! Hij maakt je beeldje/collectible weer als vanouds, en soms zelfs nog beter =)

Werkt snel , heeft oog voor detail, en is zeer prettig in de omgang. Aanrader!

Niek

beeld van professor zonnebloem

15 december 2019

Robbert heeft een zeldzaam beeld van professor zonnebloem weer als nieuw gemaakt!

Bedankt ben er super blij mee.

Ingrid

Disney Stitch Beeld

14 december 2019

Onze polystone stitch beeld had flinke schade.

Heel erg goed hersteld door Robbert.

Onze dochter is er heel blij mee.

Remco Resoort

Disney AriΓ«l beeldje

12 december 2019

Ik bestelde een beeldje van AriΓ«l en die kwam in drie stukken bij me aan. Het was een zeldzaam beeld en ik was echt radeloos. Vanuit Facebook werd me aangeraden om Robbert een kijkje te laten nemen. En wat een aanrader! We hebben samen gesproken en hij gaf me hoop: hij kon haar maken. Een paar weken wachten en er werd netjes contact met me opgenomen toen ze klaar was. En ze is als nieuw. Je ziet niks meer van de schade en kan nu mooi pronken bij de rest van mijn verzameling. Ik had geen doos erbij zitten, maar hij zorgde ervoor dat ik het beeldje veilig mee naar huis kon nemen. Ik ben zo blij met het advies wat ik kreeg, dat ik iedereen Robbert wil aanraden! Kapot beeldje? Geen nood, de beeldenstormer schiet te hulp!

Kimberley

LAAT EEN RECENSIE ACHTER