LAATSTE RECENSIES

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 307 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Attack on Titan

17 september 2019

Ok, waar begin ik…..

Ik heb een beeld laten repareren door Robbert en ik kan je alvast zeggen dat je zeker niet moet twijfelen om met hem contact op te nemen als je een beeld wil laten repareren!

Prijs is meer dan correct en het eindresultaat is gewoonweg beter dan het origineel.

Robbert op zich is al een heel aangenaam persoon die je meteen thuis doet voelen van zodra je bij hem binnen stapt.

Als je dit leest, zal je waarschijnlijk wel op zoek zijn naar iemand om jouw gebroken/beschadigd beeldje te repareren, zoek niet verder, neem gewoon meteen contact op en laat je overtuigen door zijn vakmanschap πŸ™‚

D.W.

Impeccable Repair

14 september 2019

I had brought Robbert a large Shenron statue that had several breaks and paint chips.

In only several weeks, the piece had been restored to perfection. I couldn’t ask for a better service. The price is fair and I am looking forward to getting more work done by the “Statue Doc”

Thank you very much my friend.

Shia Hauls

Mickey big fig traditions

22 augustus 2019

Mijn mickey big fig was zijn been kwijt en ik heb deze vorige week opgehaald bij Robbert. En wauw je ziet gewoon niets meer eraan. Hij is terug nieuw. Super dank je wel en ook voor het vriendelijke ontvangst πŸ™‚

Natasha

reparatie WDCC Kaa

28 juli 2019

WDCC is beeld van disney reeks vervaardigd uit porselein, dus een moeilijke materie om te herstellen ! Toch super werk van Robbert , beeld is weer in prima staat en je ziet niets meer van de breuklijntjes .

ben er super blij mee ! Op deze manier toch weer zeldzaam beeld kunnen redden en terug in de virtrine kast kunnen plaatsen ! πŸ˜€ heel erg bedankt Robbert !

Joyce

Darth vader mythos helm repair wederom perfectie

27 juli 2019

Buiten zijn enorme vakmanschap is Robbert een heel prettig en eerlijk persoon wat het dus ook gezellig maakt om op de koffie te komen. Zijn werk is verder ongeΓ«venaard en dus het adres in nederland voor al je reparaties. Robbert nogmaals bedankt!

Skip

LAAT EEN RECENSIE ACHTER