LAATSTE RECENSIES

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 310 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Mickey big fig traditions

22 augustus 2019

Mijn mickey big fig was zijn been kwijt en ik heb deze vorige week opgehaald bij Robbert. En wauw je ziet gewoon niets meer eraan. Hij is terug nieuw. Super dank je wel en ook voor het vriendelijke ontvangst πŸ™‚

Natasha

reparatie WDCC Kaa

28 juli 2019

WDCC is beeld van disney reeks vervaardigd uit porselein, dus een moeilijke materie om te herstellen ! Toch super werk van Robbert , beeld is weer in prima staat en je ziet niets meer van de breuklijntjes .

ben er super blij mee ! Op deze manier toch weer zeldzaam beeld kunnen redden en terug in de virtrine kast kunnen plaatsen ! πŸ˜€ heel erg bedankt Robbert !

Joyce

Darth vader mythos helm repair wederom perfectie

27 juli 2019

Buiten zijn enorme vakmanschap is Robbert een heel prettig en eerlijk persoon wat het dus ook gezellig maakt om op de koffie te komen. Zijn werk is verder ongeΓ«venaard en dus het adres in nederland voor al je reparaties. Robbert nogmaals bedankt!

Skip

Reparatie Merida van Grand Jester

19 juli 2019

Ik heb vandaag mijn beeld opgehaald van Merida (Disney, Brave). Haar arm was afgebroken en ik heb deze bij Robert gebracht. Ik ben super blij dat ik haar hier heb gebracht, je ziet niks meer van de breuk, de verfkleuren komen exact overeen met het origineel, ik ben er echt heel erg blij mee.

Als ik nog een keer iets moet laten maken kom ik hier zeker terug!

Vivian

Mr sinister

13 juli 2019

Vandaag een gave stateu opgehaald bij robbert super blij mee. Bedankt voor je gastvrijheid

Andre

LAAT EEN RECENSIE ACHTER