LATEST REVIEWS

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 304 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Primavera restaurateur!

4 april 2019

Naast zijn vakwerk nu ook een hele mooie website, helemaal top Robbert.

Pierke

Gewoon de beste!

4 april 2019

Eens een statue laten upgraden door Robbert, was niet tevreden met het origineel maar Robbert heeft er een onwijs gave statue van gemaakt. Robbert is gewoon de beste in zijn vak en ook nog eens een top gozer! Bij hem kun je je statue(s) en overige collectibles met een gerust hart achterlaten 🙂

Roxanna

Vakman met passie voor zijn werk

3 april 2019

Robbert heeft naar uiterste tevredenheid al meerdere reparaties voor mij verricht. Hoogtepunt is een persoonlijke grail die ik na jaren zoeken had gevonden, maar zwaar mishandeld bleek te zijn door de vorige eigenaar (rookaanslag, breuk, missende stukjes). Robbert heeft hem met liefde en aandacht behandeld, het beeld is zo mogelijk nog mooier dan toen hij nieuw uit de doos kwam! De schade en rookaanslag zijn volledig verdwenen.

Ellen

Balrog weer als nieuw!!

3 april 2019

Ik had “De Balrog” van LOTR gekocht, en dom, dom, dom, op laten sturen. Ik dacht goed verpakt komt het wel goed. Niet dus. Flinke schade aan een “vleugel” en de zweep ook in 4 stukken. Ik had het werk van Robbert al eens gezien en dacht daar moet mijn Balrog heen. Ik kan niet anders zeggen: “Meesterwerk! Niets meer van de schade te zien! En daarbij is Robert een fijne vent en smaakt de koffie prima! Heel erg bedankt.

Jeroen

StatueDoc Delivers!

3 april 2019

Mijn XM Storm had helaas diverse gebroken haarpunten….en de eigenaar een gebroken hart. Robbert heeft beide herstelt. Zulk fijn priegelwerk en je ziet er niets meer van! Voor een schappelijke prijs.

Aarzel niet om bij schade de beeldendokter te contacteren. Vriendelijk onthaal en professioneel werk!

Een aanrader

Remco

WRITE A REVIEW