LATEST REVIEWS

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 307 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vakman met passie voor zijn werk

3 april 2019

Robbert heeft naar uiterste tevredenheid al meerdere reparaties voor mij verricht. Hoogtepunt is een persoonlijke grail die ik na jaren zoeken had gevonden, maar zwaar mishandeld bleek te zijn door de vorige eigenaar (rookaanslag, breuk, missende stukjes). Robbert heeft hem met liefde en aandacht behandeld, het beeld is zo mogelijk nog mooier dan toen hij nieuw uit de doos kwam! De schade en rookaanslag zijn volledig verdwenen.

Ellen

Balrog weer als nieuw!!

3 april 2019

Ik had “De Balrog” van LOTR gekocht, en dom, dom, dom, op laten sturen. Ik dacht goed verpakt komt het wel goed. Niet dus. Flinke schade aan een “vleugel” en de zweep ook in 4 stukken. Ik had het werk van Robbert al eens gezien en dacht daar moet mijn Balrog heen. Ik kan niet anders zeggen: “Meesterwerk! Niets meer van de schade te zien! En daarbij is Robert een fijne vent en smaakt de koffie prima! Heel erg bedankt.

Jeroen

StatueDoc Delivers!

3 april 2019

Mijn XM Storm had helaas diverse gebroken haarpunten….en de eigenaar een gebroken hart. Robbert heeft beide herstelt. Zulk fijn priegelwerk en je ziet er niets meer van! Voor een schappelijke prijs.

Aarzel niet om bij schade de beeldendokter te contacteren. Vriendelijk onthaal en professioneel werk!

Een aanrader

Remco

Top restaurateur van de eerste Klasse!

3 april 2019

Onzichtbare reparatie met een fantastische paint-job.

En een fabricagefout uitstekend verholpen.

Petje af voor de artistieke kunde van de Beelden Dokter!

Alleen Robbert komt voortaan nog aan mijn beelden 😉

Willem Hei

Ontzettende professional !

3 april 2019

Inmiddels ben ik een vaste klant. Meerdere beelden met schade professioneel laten herstellen. Deze man kan toveren !! Hoe goed je ook kijkt, je ziet niets meer van de schade, geen randjes of kleurverschil. Alleen deze man komt aan mijn beelden. In Nederland is er verder niemand die dezehoge kwaliteit levert. Daarnaast een fijn en goed mens.

Danny Berkhout

WRITE A REVIEW