LATEST REVIEWS

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 307 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

2 beelden laten reparen

3 april 2019

2 beelden laten reparen door Robbert bij zowel brengen als halen heel hartelijk ontvangen. En toen ik de beelden weer ophaalde kon ik maar ook hij zelf niet eens meer zien waar hij gebroken was echt super gedaan tegen mooie prijs

Andre

Iron Maiden Buste

3 april 2019

Ik had een Buste van Iron Maiden besteld, deze was zo ontzettend slecht gepaint, dat ik contact zocht met Robert. Na enkele keren gesproken te hebben over wat we er van zouden kunnen maken.

Uiteindelijk heb ik het beeld naar Robert gebracht, waar deze flink onder handen werd genomen.

Toen kwam het verlossende telefoontje, hij was klaar! Snel heen gereden, en man man man! Wat een pareltje is het geworden! Hij werd sensationeel onthuld en ik mocht hem daarna weer mee nemen!

Robert is een eersteklas vakman!

Jennifer de Gussem

Top comminucatie, en wat een vakwerk

3 april 2019

Robbert heeft een aantal kleine reparaties gedaan aan wat beelden van mij ,zwaardje kapot / haar beschadigd van een statue / een wapen van een statue dat niet naar mijn zin was

, ik zie er werkelijk niks meer van terug!

Mocht ik ooit grote schade hebben of een repaint nodig hebben , neem ik zonder twijfel weer contact op met robbert,

Een echte vakman met liefde voor ze werk en ontzettend vriendelijk!

Ik zou robbert aan iedereen aanraden!

Rick

Betrouwbaar, professioneel en een echte vakman!

3 april 2019

Heb een paar dure beelden door Robbert laten repareren, en in het begin gedacht als dat maar goed gaat. Maar superkerel en top service! Kan vanuit persoonlijke ervaring zeggen dat Robbert een echte professional is, die klaar staat voor zijn klanten. Ontzettend talentvol, betrouwbaar, klant- en servicegericht, met een sterke drive, passie en inzet voor het leveren van kwaliteit.

Kortom, je beelden zijn in goede handen bij Robbert. Prettig om zaken mee te doen.

Jermaine

Restaureren en repainten

3 april 2019

Al enkele beelden bij Robbert laten restaureren, vooral beelden die ik 2dehands kocht durven wel eens verborgen gebreken vertonen. Gelukkig is er de statuedoc.

En niet te vergeten mijn supermanstatue die de mazelen had,is fantastisch opgeknapt door de geneeskundige talenten van Robbert?

Sandra

WRITE A REVIEW